Doe je mee? - LijfLoket.nl
 

Hi daar!

Heb jij ook weleens het gevoel alsof je streefgewicht voor altijd een mooi doel is waar je helaas nooit uit zult komen? Heb je heel veel in je leven onder controle, maar wil afvallen maar niet lukken. Stel je nu eens voor hoe het zou zijn om weer trots op jezelf te zijn, om in een lichaam te leven waar je echt blij mee bent, zonder dat het voelen als een dagelijkse strijd. Geef jouw wens (die toch wel erg groot is) dan nog een kans!

Ik help mensen zoals jij om op een natuurlijke en blijvende manier af te vallen. Geen snelle oplossingen of verboden voedselgroepen. Wat ik bied, is een aanpak die je écht resultaat oplevert. Het gaat om een slimme, gezonde leefstijl die jij écht je hele leven vol kunt houden.

In de Vet Verbranden Academy leer je alles over de DRIE dingen die je nodig hebt om je doelen te bereiken:

  1. Stabiele bloedsuikerspiegel
    Ik vertel je waarom een stabiele bloedsuikerspiegel er voor zorgt dat je afvalt, méér energie hebt gedurende de dag en je cravings verleden tijd zijn. En je leer hoe je dat doet. Het resultaat is dat je lichaam straks weer kan switchen tussen het gebruik van suikers als brandstof, of juist vetten (hallo vetverbranding!)
  2. Gezonde cellen
    Jouw lichaam bestaat helemaal uit cellen. Hoe hou je ze eigenlijk gezond? Mag je dan alleen wortel en selderij eten? Zeker niet! En ik leg jou precies uit wat belangrijk is als je vet wilt verbranden.
  3. Rust
    Stress zorgt ervoor dat je lichaam vet vasthoudt. Rust zorgt ervoor dat je je vetverbranding weer AAN kunt zetten. Is dat dan zo simpel als zo veel mogelijk achterover leunen? Nee, dat is het niet. Maar zodra je weet wat jouw lichaam allemaal stress kan geven, weet jij precies aan welke knoppen jij kunt (en wilt) draaien!

Wat ik zo mooi vind aan de Academy is dat je je niet alleen voelt in het bereiken van je doelen en hier altijd terecht kunt met je vragen. Je krijgt de steun en inspiratie die je nodig hebt. Samen met anderen deel je je successen, en dat houdt je gemotiveerd. Je krijgt alles wat je nodig hebt om écht aan de slag te gaan met jouw gezondheid.

Laten we eerlijk zijn: diëten werken vaak niet. Ze negeren belangrijke dingen zoals beweging en stress, en die focus op wat je niet mag, maakt het moeilijk om vol te houden. Maar met de juiste kennis en inspiratie wordt vetverbranding een onderdeel van je leven, zonder dat je er elke dag mee bezig bent.

🌟 Het kan zo simpel zijn! 🌟

Ben jij er klaar voor om de eerste stap te zetten naar een gezonder en slanker lichaam? Sluit je aan bij de Vet Verbranden Academy en de Vet Leuke community en ontdek hoe jij vet kunt verbranden afvallen, zonder dat jezelf kwijt te raken.

We starten op 7 november! Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Doe je mee?

Wat zit er precies in het programma?

Wat als je eindelijk kilo’s af kunt vallen zonder weer aan te komen?

In mijn programma leer je alles over gezond vet verbranden zónder ingewikkelde diëten of intensieve sportschema’s. We focussen op drie simpele, maar effectieve pijlers voor blijvende resultaten:

In de Vet Verbranden Academy krijg je toegang tot alles wat je nodig hebt om vet te verbranden:

  • Alle info die je nodig hebt om gezond en duurzaam vet te verliezen
  • Praktische tips en tools die je direct kunt toepassen
  • Recepten en inspiratie voor lekkere, gezonde maaltijden
  • Een community van gelijkgestemden waar je successen kunt delen en elkaar motiveert
  • Een handige app zodat jij altijd en overal toegang hebt

Met de juiste aanpak wordt vet verbranden iets waar je elke dag aan kunt bijdragen, zonder dat je er de hele tijd mee bezig bent. Dit pakket biedt de kennis, de tools én de motivatie die je nodig hebt om vetverbranding te starten en vol te houden.

Ben jij klaar om de eerste stap te zetten naar een slanker, gezonder lichaam?
Sluit je aan bij de VET Verbranden Academy en ontdek hoe jij kunt afvallen, zonder diëten of zweten!

 

Ik wil meer weten!

Wil jij er ook persoonlijke 1-op-1 begeleiding bij van mij? Kies dan voor het Premium-programma

Aangenaam!

Hi, ik ben Mayke, orthomoleculair therapeut en leefstijlexpert. En ik (h)erken jouw uitdagingen en sta klaar om je er voor eens en altijd vanaf te helpen. Het Start-programma is zo ontworpen dat JIJ de controle over je gezondheid terug krijgt. Niet voor heel even, maar voor heel je leven.

Je leert hoe je een gezonder, fitter en slanker lichaam bereikt. Zonder dieet, gekke restricties of honger.

Als je klaar bent voor de beste versie van jezelf, dan is het NU tijd om mee te doen. Why wait? Start binnenkort met de online academy! En je ziet en/of ontmoet gelijkgestemden die ook de ambitie hebben om te transformeren en fitter en gezonder te worden. Als je wilt kun je ervaringen en recepten delen, samen successen vieren en om advies vragen. 24/7!

En heb je nog vragen? Stuur me gerust even een berichtje!

© 2024 lijfloket.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring